Опис до патенту на корисну модель № 128464 "Дробарка" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr; Шевченко, О. А.; Пєрова, Наталія Петрівна; Перова, Наталья Петровна; Pierova, Natalia (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Обприскуючий пристрій містить кожух з розміщеним в ньому вентилятором, колектори, на яких встановлено розпилювачі для розпилення робочої рідини, вихідний патрубок вентилятора розташовано вище колекторів. У всмоктуючому патрубку вентилятора встановлено охолоджувач, а колектори, на яких встановлено розпилювачі для розпилення робочої рідини, відокремлено від навколишнього середовища тунелеутворюючими щитами
Keywords: обприскуючий пристрій; розпилювач для розпилення робочої рідини; сільськогосподарське машинобудування; пристрій для хімічної обробки рослин