Напрями застосування напівфабрикатів з їстівних культивованих грибів Lentinula edodes (Berk.) - Ткаченко, Антон (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Впродовж вікової історії гриби використовувалися людьми як джерело їжі. Спочатку споживання грибів було обумовлено, в першу чергу, їх приємним смаком та унікальними ароматами. Однак сучасні моделі застосування грибів у харчових раціонах змінилися через збільшену поінформованість про високі лікувальні властивості грибів.
Keywords: напівфабрикати; гриби; попит; гриби шіїтаке; сушені гриби