Сучасні фізкультурно-оздоровчі технології у системі фізичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів - Мілаєв, Олександр Іванович; Милаев, Александр Иванович; Milaiev, Oleksandr (My University, 2018)
UK: У статті розлядаються сучасні фізкультурно-оздоровчі технології у системі фізичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Науково обгрунтовується використання фізкультурно-оздоровчих технологій та визначається сутність і систематизується фізкультурно-оздоровчі програми, які є практичним проявом фізкультурно-оздоровчих технології у фізичному вихованні. EN: The article deals with modern sports and health technologies in the system of physical education of secondary schools. Research substantiates the use of physical culture and health technologies and determined the nature and system atised physical-fitness program that is a practical manifestation of physical culture and health technology in physical education.
Modern athletic-health technologies in the system of physical education of secondary schools
Keywords: фізкультурно-оздоровчі технології; фізкультурно-оздоровча програма; система фізичного виховання; оздоровча спрямованість фізичного виховання; зміцнення здоров'я; науково-методичні підходи; sports and health technology; health and wellness program