Звіт про діяльність Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного за 2021 рік - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У своїй роботі протягом звітного періоду ректорат керувався чинним законодавством про освіту, науку та науково-технічну діяльність, Статутом Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, Концепцією інноваційного розвитку ТДАТУ на 2016-2021 р.р., рішеннями Конференції трудового колективу і Вченої ради, обов’язками і повноваженнями, які передбачені контрактом з Міністерством освіти і науки України. Пріоритетними завданнями були: ‒ наближення університетської діяльності до основних показників кращих університетів України; ‒ удосконалення науково-освітньої і культурно-просвітницької діяльності в умовах радикального реформування української вищої школи; ‒ трансформація форм і методів університетської роботи відповідно до нових законодавчих умов зі збереженням цінного досвіду, що накопичений університетською спільнотою за 88 років надання освітніх послуг у вищій освіті. Стратегічною метою розвитку університету є підвищення якості підготовки фахівців до рівня, що забезпечить їм можливість успішно працювати за фахом. У 2021 році роботу колективу університету було спрямовано на виконання завдань плану розвитку ТДАТУ та направлено на: - забезпечення високої якості вищої освіти та освітнього процесу; - удосконалення внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти; - забезпечення відповідності якісного складу науково-педагогічних працівників Ліцензійним умовам; - посилення профорієнтаційної роботи; - запровадження дуальної форми навчання; - розвиток матеріально-технічної бази з метою поліпшення умов проведення освітнього процесу, підвищення побутової комфортності для працівників і здобувачів вищої освіти; - забезпечення фінансової стійкості університету через налагоджену роботу науково-навчального центру; - соціальний захист і соціальна підтримка викладачів, здобувачів вищої освіти та навчально-допоміжного персоналу.
Звіт ректорату та ректора Кюрчева Володимира Миколайовича щодо виконання умов контракту № 16-1 від 17 жовтня 2016 року за період з 02 січня 2021 р. по 18 жовтня 2021 р.
Keywords: законодавство; Статут; Концепція; освітні послуги; вища школа; підготовка фахівців; профорієнтація; дуальна форма навчання; матеріально-технічна база; соціальний захист; акредитація; науково-дослідні інститути; інститут підвищення кваліфікації; наукова бібліотека; науково-навчальний центр; університетська спільнота; фінансова діяльність; рейтинги; регіональні вищі навчальні заклади; коледжі ТДАТУ; Василівський фаховий коледж ТДАТУ; Бердянський фаховий коледж ТДАТУ; Мелітопольський фаховий коледж ТДАТУ; Оріхівський фаховий коледж ТДАТУ; Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ; Ногайський фаховий коледж ТДАТУ