Роль особистих селянських господарств у формуванні регіонального ринку сільськогосподарської продукції - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2007)
Визначена роль особистих селянських господарств у виробництві сільськогосподарської продукції в Запорізькій області та формуванні її пропозиції на регіональному ринку
Keywords: селянські господарства; виробництво сільськогосподарської продукції; регіональний ринок