Теоретичні основи брендингу в системі маркетингової діяльності підприємства - Шмалій, В. О.; Майборода, Ганна Олександрівна; Maiboroda, Hanna (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Маркетингове управління підприємством має формувати стійкі конкурентні переваги, які в свою чергу можуть забезпечувати зростання конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішньому ринках. В умовах високої економічної нестабільності через повномасштабне вторгнення, коли відчувається зростання цифровізації ринку підприємствам потребують ефективні інструменти та механізми маркетингового управління. Вони мають успішно просувати продукти, а також будувати міцні, довгострокові відносини зі споживачами. Бренд у сучасному маркетингу розглядається як багатовимірна категорія, що поєднує економічні, психологічні, комунікаційні та соціальні аспекти.
Keywords: брендинг; маркетингова діяльність