Розвиток національної економічної освіти та її вплив на глобальні перетворення сучасного світу - Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Ефименко, Людмила Николаевна; Yefimenko, Liudmyla (My University, 2020)
UK: Розглянуто перспективи розвитку національної економічної освіти за умов глобалізації. Встановлено, що гармонійне поєднання професійної компетентності та загальнолюдських цінностей, розуміння економічних закономірностей та соціокультурних тенденцій є ключовим пріоритетом вітчизняної економічної освіти. EN: Prospects of development of national economic education in the conditions of globalization are reviewed in this paper. It is established that a harmonious combination of professional competence and human values, understanding of economic patterns and socio-cultural trends is a key priority of national economic education.
Keywords: економічна освіта; інновації; підприємництво; глобалізація; молодь; творчість; креативність; economic education; innovation; entrepreneurship; globalization; youth; creation; creativity