Perspectives of Ukrainian economy competitiveness - Dubinina, V. (ТДАТУ, 2018)
EN: The ability for international competitiveness is a crucial matter for Ukrainian state. The problems influencing the competitive position and the perspective to succeed in the international arena are concerned in the report. The global competitiveness indexes and Ukrainian competitiveness indexes have been searched according to the 2017 World Economic Forum report data. UK: У статті розглянуто одне з ключових питань розвитку Української держави - здатність до економічної та загальної конкурентоспроможності на міжнародній арені. Увагу дослідження зосереджено на проблемах, що негативно впливають на міжнародні показники держави,а також на перспективах потенційного покращення її міжнародних позицій. Аналіз показників конкурентоспроможності України та інших держав здійснено згідно опублікованих матеріалів Міжнародного економічного форуму за 2017рік.
Keywords: конкурентоспроможність України; international competitiveness; Ukrainian competitiveness indexes