Управлінський облік: нові підходи - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (Sopot: Wydawca: Sp. Z o.o. «Diamond trading tour», 2013)
Останнім часом у всіх галузях економіки підсилюється конкурентна боротьба – одним з головних інструментів у цій боротьбі стає зниження собівартості продукції. Однак, перш ніж переходити до рішучих адміністративних дій по зниженню витрат, їх необхідно правильно порахувати та розподілити між різними видами продукції, що випускається
Keywords: управлінський облік; нові підходи; собівартість продукції; об'єкт витрат; обсяг виробництва; класифікація витрат; аналіз залежності витрати; ціноутворення на основі маржинального доходу; вибір альтернативного варіанта