Аналіз ефективності використання трудових ресурсів - Щербаков, К. С. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Трудові ресурси є головним ресурсом кожного підприємства, від якості й ефективності використання якого багато в чому залежать результати діяльності та його конкурентоздатність. Термін «трудові ресурси» використовується для характеристики працівників підприємства як одного з елементів ресурсного потенціалу підприємства. Варто зазначити, що трудові ресурси – це також і частина населення країни, що за своїми віковими, фізичними, освітніми даними відповідає певній сфері діяльності
Keywords: трудові ресурси; ресурсний потенціал підприємства