Ергономічні аспекти покращення процесу обрізування плодових дерев - Бойко, О. В.; Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn (ТДАТУ, 2013)
В статті визначено проблему використання ручного інструменту та його вплив на здоров'я робочего.
Ergonomic aspects of improving the process Of pruning fruit trees
Keywords: обрізування дерев; травма; порода