Автоматичні системи регулювання сучасних типів бункерів активного вентилювання зерна - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Коваль, С. Д. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Сучасна ситуація на ринку енергоресурсів обумовлює необхідність аналізу ефективного використання електроенергії з урахуванням кількісних і якісних показників. Збільшення цін на електроенергію і обмежені можливості використання енергоресурсів обумовили проблему енергозбереження, яка останнім часом набула особливої актуальності. Зниження витрат електроенергії в електромеханічних системах обробки зерна можна добитися шляхом використання енергозберігаючих режимів роботи. Тому питання енергозбереження процесу зберігання зерна в бункерах активного вентилювання є актуальними.
Keywords: бункери; зерно; вентилювання зерна