Бухгалтерський облік: навчальний посібник для самостійної роботи студентів - Кучеркова, Світлана Олександрівна; Кучеркова, Светлана Александровна; Kucherkova, Svitlana; Голуб, Наталя Олександрівна; Голуб, Наталья Александровна; Holub, Natalia; Левченко, Ольга Петрівна; Левченко, Ольга Петровна; Levchenko, Olha; Демчук, Олена Миколаївна; Демчук, Елена Николаевна; Demchuk, Olena (Мелітополь: Люкс, 2020)
Навчальний посібник для самостійної роботи студентів з дисципліни «Бухгалтерський облік» є складовою частиною циклу дисциплін, які формують майбутнього фахівця з економічного профілю. Навчальний посібник призначений для набуття студентами знань, навичок і вмінь з організації і ведення бухгалтерського обліку та оволодіння здатністю використання їх в умовах багатоукладної економіки і ринкових відносин, застосування облікових даних для прийняття управлінських рішень.
Keywords: навчальний посібник; бухгалтерський облік; самостійна робота; економіка; ринкові відносини