Основні тенденції розвитку енергоменеджменту - Облещенко, А. Д.; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Енергетика є однією з найбільш важливих проблем, що стоїть перед міжнародним співтовариством. Досвід провідних компаній і передових країн вказує на те, що одним з ключових заходів щодо підвищення енергоефективності є впровадження систем енергетичного менеджменту.
Keywords: енергоменеджмент; енергетика; стандарт ISO 50001: 2011