Фізичні основи сучасних інформаційних технологій: нач.-метод. посібник - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Демина, Наталья Анатольевна; Domina, Natalia; Морозов, Микола Вікторович; Морозов, Николай Викторович; Morozov, Mykola; Онищенко, Галина Олександрівна; Онищенко, Галина Александровна; Onyshchenko, Halyna (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
Начально-методичний посібник розроблено відповідно до навчальної програми дисципліни "Фізичні основи сучасних інформаційних технологій" для студентів вищих технічних закладів. Матеріали посібника містять дванадцять робіт лабараторного практикуму. Кожна робота супроводжується викладанням теоретичного матеріалу, необхідного для виконання вимірювань, розрахунків та обробки результатів фізичного експерименту сучасними методами.
Keywords: інформаційні технології; квантова механіка; обробка інформації; вимірювання; фізичні величини