Оцінка ринкового потенціалу підприємства для посилення його конкурентних позицій на міжнародному ринку м’яса птиці - Цемашко, Ю. М. (My University, 2015)
UK: Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників м’яса птиці на світовому ринку, проблеми та перспективи їх розвитку. RU: Рассмотрены основные направления повышения конкурентоспособности отечественных производителей куриного мяса на международном рынке, проблемы и перспективы их развития. EN: The substantive ways of the competitiveness strengthening of national chicken meat producers in the world market, problems and prospects of their development are revealed in the article.
Keywords: світовий ринок; ринок м'яса птиці; види м’яса