Вдосконалення конструкції шнекового пресу для видалення соку - Білий, О. Г.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia (ТДАТУ, 2018)
Робота присвячена вдосконаленню конструкції шнекового пресу для видалення соку.
Keywords: шнековий прес; видалення соку; протиральні машини