Методика проектування програми прогнозу врожайності - Іванова, А. (ТДАТУ, 2021)
Змінюючи на вході програми матрицю погоди і інші параметри можна швидко отримати прогноз врожайності, якості, прибутку; простежити, як погода в ті чи інші фази розвитку рослин впливатиме на врожай, його якість, хід збиральних робіт і в кінцевому підсумку, на економічний результат.
Keywords: потенційна врожайність; планова врожайність; очікувана врожайність; врожайність на корені; фактичний збір; алгоритм