Дослідження довговічності та безвідмовності підсистем молоткових дробарок в процесі їх експлуатації - Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2015)
UA: У статті розглянуто дослідження довговічності та безвідмовності підсистем молоткових дробарок в процесі їх експлуатації. RU: Исследование долговечности и безотказности подсистем молотковых дробилок в процессе их эксплуатации. EN: Research durability and reliability hammer crushers subsystems in their operation.
Исследование долговечности и безотказности подсистем молотковых дробилок в процессе их эксплуатации
Research durability and reliability hammer crushers subsystems in their operation
Keywords: довговічність; безвідмовність; експлуатація; подрібнювач концентрованих кормів; відмова; ймовірність безвідмовної роботи; подрібнення зерна; надійність; відмови машин