Удосконалення технології кукурудзяних паличок - Кюрчева, Юлія Сергіївна (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Сухі сніданки набули широкого розповсюдження нашій країні, та стали популярним видом харчових продуктів. Споживання сухих сніданків пов'язано з багатьма факторами життєдіяльності людини, перш за все – з дефіцитом часу на приготування їжі, також при виробництві сухих сніданків завжди звертають увагу на здоровий потенціал продукту, а споживачі, в свою чергу, оцінюють користь продукту. Сьогодні вплив поживних речовин продукту на здоров’я та лікування та профілактика різних захворювань стали чи не основним головним критерієм для технологів, виробників та споживачів. Тому, тенденції здорового харчування впливають на вибір продукту, в тому числі і на вибір сухих корисних сніданків, особливо для дитячого харчування. Харчові концентрати виготовляють, як правило, з високоякісних продуктів рослинного і тваринного походження із використанням інновацій при розробці нових видів продукту та сучасних технологій, які сприяють отриманню продуктів харчування, що містять у своєму складі необхідні для організму кількості білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин і вітамінів.
Keywords: кукурудзяне борошно; сухи сніданки; удосконалення технології; виготовлення хрустких смаколиків; кукурудзяні палички