Розробка організаційного механізму управління енергоефективністю агропромислового комплексу - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (Видавничий центр НУБіП України, 2020)
Методика управління ефективністю використання енергоресурсів повинна забезпечувати не тільки рішення поставленого завдання в окремий проміжок часу, але і представляти собою механізм безперервного підвищення енергоефективності агропромислового комплексу. Також система управління енергоефективністю повинна бути системою зі зворотним зв'язком. Будь-яке управлінське рішення повинне згодом аналізуватися і в разі неефективності коригуватися або скасовуватися.
Keywords: енергозбереження; енергоефективність; управлінське рішення; споживання енергії