Переваги і недоліки активного буртового компостування - Полуектов, А. (ТДАТУ, 2021)
Технологію призначено для переробки твердого гною/ посліду або в суміші з вологопоглинаючими матеріалами, або без них на гідроізольованих майданчиках. Активне компостування гною/посліду з вологопоглинаючим матеріалом в буртах на відкритому майданчику здійснюється протягом 40 днів з триразовою аерацією бурту через кожні 9 днів з моменту закінчення формування бурту.
Keywords: бурти; аерація; компостна суміш; твердий гідроізольований майданчик