Використання статистичних методів аналізу для адекватної нтерпретації результатів успішності здобувачів вищої освіти - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr; et al. (ТДАТУ, 2017)
UK: В роботі на прикладі t-критерію Ст'юдента розглянуто методологію застосування статистичних методів аналізу для адекватної інтерпретації результатів успішності здобувачів вищої освіти. EN: In article on the example student's t-test methodology of application of statistical methods of analysis for appropriate interpretation of the results academic performance of student а considered.
The use of statistical methods of analysis for appropriate interpretation of the results academic performance of student's
Keywords: вища школа; успішність; методологія; статистика; метод аналізу; середній бал; academic performance; methodology; statistics; method of analysis; t-test