Оптимізація сітьової моделі технологічного процеса ремонту універсального кормораздавача КУТ-3,0А - Полєтаєв, С. В. (My University, 2019)
Технологічне обладнання, яке використовується на тваринницьких фермах повинно забезпечувати безперервність і ритмічність технологічного процесу, відсутність стресів у тварин. Це досягається високою надійністю технічних рішень, безвідмовністю і зносостійкістю обладнання, також не менш важливим параметром є ремонтопридатність цього обладнання.
Keywords: ремонт; кормораздавач КУТ-3,0А; технологічне обладнання