Енергозбереження в електроприводах насосних установок - Малишев, О. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Пропонуються способи зменшення витрат електричної енергії в електроприводах насосних станцій підкачки.
Keywords: енергозбереження; електрична енергія; насосні установки; електродвигуни; насоси