Результати лабораторно-польових випробувань макетного зразка секції машини для садіння підщеп плодових культур - Чижиков, Іван Олександрович; Чижиков, Иван Александрович; Chyzhykov, Ivan (ТДАТУ, 2011)
UK: В статті наведено методику та результати лабораторно-польових випробувань макетного зразка секції машини для садіння підщеп. RU: В статье приведена методика и результаты лабораторно-полевых испытаний макетного образца секции машины для посадки подвоев плодовых культур. EN: In article the technique and results of laboratory-field tests of the model sample of section of the machine for planting of stocks of fruit crops is resulted.
Результаты лабораторно-полевых испытаний макетного образца секции машины для посадки подвоев плодовых культур
Results of laboratory-field tests the model sample of section of the machine for planting of stocks of fruit crops
Keywords: садіння підщеп; садильний апарат; апарат дискового типу; якість насаджень; підщепи; машини для садіння; випробування машин; садівництво