Логістичний менеджмент: методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни для другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 075 «Маркетинг» - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (ТДАТУ, 2019)
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни містять завдання для закріплення знань з дисципліни «Логістичний менеджмент» у вигляді вправ-кросвордів для самоконтролю та індивідуальної роботи.
Keywords: управління товарним рухом; оптова торгівля; логістика; маркетингова політика