Страхування майбутнього врожаю сільськогосподарських культур при укладанні форвардного контракту - Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (My University, 2018)
Суттєвою відмінністю між договорами страхування за форвардним контрактом та стандартними договорами страхування сільськогосподарської продукції є застосування в перших такого показника як франшиза й невисоких тарифних ставок, а в других - коефіцієнта покриття та високих тарифів. EN: The article deals with the main conditions for the signing of insurance contracts for future crop cultivation under the terms of a forward contract. The differences between insurance contracts under forward contracts and standard agreements on agri -insurance are determined.
Keywords: агрострахування; форвардний контракт; страхові компанії; стандартне страхування; договір; agroinsurance; forward contract; insurance companies; standard insurance contract