Вплив погодних умов вегетаційного періоду на збереженість яблук в умовах Південного степу України - Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baybеrova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna (Миколаївський національний аграрний університет, 2013)
UK: Досліджено вплив погодних умов вегетаційного періоду на збе- реженість яблук. Встановлено, що обробка антиоксидантними ком- позиціями нівелює вплив багатьох негативних погодних чинників і дозволяє розробити моделі прогнозування збереженості яблук за од- ним із них. RU: периода на сохранность яблок в условиях Южной Степи Украины. Исследовано влияние погодных условий вегетационного периода на сохранность яблок. Установлено, что обработка антиоксидантными компо- зициями нивелирует влияние многих негативных погодных факторов и дает возможность разработки моделей прогнозирования сохранности яблок по од- ному из них. EN: The inuence of weather vegetation period of apples safety is investigated. It is established that treatment by antioxidants compositions eliminates many of the weather factors negative effects and allows the development of apples safety prognostication models for one of them.
Влияние погодных условий вегетационного периода на сохранность яблок в условиях Южной Степи Украины
The influence of weather vegetation period of apples safety in southern steppes of Ukraine conditions
Keywords: яблука; збереженість; кількість опадів; сума активних температур; гідротермічний коефіцієнт; коефіцієнт кореляції