Комп’ютерне проектування промислових виробів: конспект лекцій - Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia (Люкс, 2021)
У навчально-методичному посібнику зібраний, систематизований та викладений матеріал, який охоплює теоретичні питання дисципліни «Комп’ютерне проектування промислових виробів».Наведені загальні відомості про проектування промислових виробів, геометричне та параметричне моделювання, характеристики сучасних CAD, CAM, CAE, PDM та PLM систем. Розглянуто можливості та характеристики сучасного спеціального обладнання для проектування та критерії вибору систем автоматизованого проектування. Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів зі спеціальності 131 «Прикладна механіка».
Keywords: студент; посібник; теоретичні питання; бакалавр; проектування; CAD система; CAM система; CAE система; PDM система; PLM система