Бібліографічне оформлення курсових і кваліфікаційних робіт : презентація - Ломейко, Наталя Григорівна (Запоріжжя : НБ ТДАТУ, 2025)
UA: У презентації розкрито основні принципи та правила бібліографічного оформлення джерел відповідно до вимог ДСТУ 8302:2015. Розглянуто види цитування, приклади оформлення книжкових, періодичних та електронних джерел. Наголошено на значенні бібліографічної грамотності як складової академічної доброчесності. Матеріал буде корисним для студентів, які готують курсові або кваліфікаційні роботи.
Keywords: бібліографічне оформлення; ДСТУ 8302:2015; цитування; пряме цитування; непряме цитування; посилання; стандарти; методичні вимоги; оформлення джерел