Проростання насіння гороху посівного (Pisum sativum L.) за передпосівної обробки мікробними препаратами та регуляторами росту рослин - Капінос, Марина Володимирівна; Капинос, Марина Владимировна; Kapinos, Maryna (Уманський НУС, 2018)
Перспективним агроприйомом у технології вирощування зернобобових культур є інокуляція насіння перед сівбою препаратами на основі активних штамів бульбочкових бактерій, що дозволяє достовірно підвищити продуктивність азотфіксації бобово-ризобіального симбіозу та збільшити зернову продуктивність
Keywords: інокуляція насіння; штами бульбочкових бактерій; зернова продуктивність; Південний Степ України; врожайність; онтогенез; бульбочкові бактерії; Pisum sativum L.; ризобофіт; регулятор росту рослин