Опис до патенту на корисну модель № 126799 "Фільтр очищення дизельного біопалива" - Вороновський, Ігор Богданович; Вороновский, Игорь Богданович; Voronovskyi, Ihor; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Мельніков, І. С.; Солдатов, О. В.; Дубініна, Світлана Вікторівна; Дубинина, Светлана Викторовна; Dubinina, Svitlana (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Фільтр очищення дизельного біопалива містить корпус з верхньою та нижньою кришками, вхідний та вихідний патрубок, фільтруючий елемент, що містить фільтруючий, коагулюючий, водовідштовхуваль-ний шари, нагрівальний елемент. На нагрівальному елементі встановлено датчик температури дизеля
Keywords: дизельне біопаливо; фільтруючий елемент; машинобудування; дизельний двигун; очищення біопалива від води та механічних домішок