Сучасні напрями розвитку садівництва - Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa (ЛНАУ, 2021)
За допомогою інтеграції крупні садівницькі господарства разом з різними організаційно-правовими формами спрямовують свою діяльність на одержання кінцевого результату. За таких умов усувається монополізм як з одного, так і з іншого боку. Партнерство на основі угоди про спільну діяльність дозволяє пов’язати інтереси виробників плодової продукції, пробників і реалі заторів. Колегіально вирішувати проблеми зі збутом продукції, встановленням роздрібних та оптових цін.
Keywords: садівництво; переробка плодів; реалізація плодів; вартість готового продукту; прибуток; підвищення конкурентоспроможності