Сутність та призначення публічних фінансів - Кучеркова, Світлана Олександрівна; Kucherkova, Svitlana (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В умовах глобалізації економіки наявність ефективної системи управління публічними фінансами має фундаментальне значення для забезпечення стабільності фінансової системи, стійкості національної економіки, фінансової безпеки та сталого економічного зростання.
Keywords: публічні фінанси; фонд; державний бюджет