Удосконалення конструктивної схеми біогазової установки - Драгнєв, В. А. (ТДАТУ, 2018)
Під час дослідження роботи та конструктивних особливостей біогазової установки (Патент України №123934, С02F 11/04, Бюл. №5 2006 р.), з метою більш ефективної роботи дустановки, мною були запропоновані певні технологічні зміни, які в свою чергу суттєво вплинуть на збільшення продуктивності та технологічності данної машини.
Keywords: біогазові установки; температура; біомаси