Інноваційні пріоритети технічної політики аграрного сектор - Агєєва, Ірина Вікторівна; Агеева, Ирина Викторовна; Ahieieva, Iryna (ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького, 2012)
В статті роглянуто забеспеченість аграрного сектору матерально-технічною базою та проаналізовано особливості інноваційного розвитку.
Іnnovative technology policy priorities of the agriculture
Keywords: інновації; інноваційний розмиток