Основи електропривода: методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження способів регулювання швидкості електроприводів з двигунами постійного струму незалежного (паралельного) збудження зміною параметрів двигуна» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка» - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Речина, Ольга Миколаївна; Речина, Ольга Николаевна; Rechyna, Olha (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
На лабораторних заняттях студент повинен закріпити одержані теоретичні знання і набути практичних навичок з дослідження і налагодження електроприводів. Лабораторні роботи з електропривода відрізняються від лабораторних робіт з електротехніки і електричних машин складністю схем, великою кількістю різного електрообладнання (електричні машини, вимірювальні прилади, апаратура керування) і відмінностями в режимах їх роботи.
Keywords: електропривод; лабораторні заняття; двигуни постійного струму; живляча напруга; якірне коло; магнітний поток