Маркетингове дослідження макросередовища ринку пива - Іванова, Т. О. (My University, 2020)
Метою дослідження є вплив факторів макросередовища на діяльність підприємств на ринку пива.
Keywords: ринок пива; пивний ринок; макросередовище; популяризація