Ефективність використання кормових брикетів на основі соломи, виготовлених на прес-брикетувальнику паливних брикетів - Троїцька, О. О.; Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman (ТДАТУ, 2010)
UK: В статті проаналізована ефективність використання в годівлі жуйних сільськогосподарських тварин кормових брикетів на основі соломи, які виготовлялися на пресбрикетувальнику паливних брикетів. RU: В статье проанализированная эффективность использования в кормлении жвачных сельскохозяйственных животных кормовых брикетов на основе соломы, которые изготовлялись на пресс-брикетировщике топливных брикетов. EN: Еefficiency of the use in feeding of ruminant agricultural animals of forage preforms on the basis of straw, which was made on the press of fuel preforms, is analyzed in the article.
Эффективность использования кормовых брикетов на основе соломы, изготовленных на прес-брикетировщике топливных брикетов
Efficiency of the use of forage preforms is on basis of straw, fuel preforms made on a pres
Keywords: жуйні тварини; ефективність; кормові брикети; паливні брикети; прес-брикетувальник; солома