Опис до патенту на корисну модель № 117278 "Мостовий засіб з регульованою технологічною колією" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Мовчан, Віталій Федорович; Мовчан, Виталий Федорович; Movchan, Vitalii; Сологуб, С. В. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Мостовий засіб з регульованою технологічною колією містить раму, колісні візки з пневматичними шинами, гідравлічні або електромеханічні силові механізми для їх приводу. Рама мостового засобу виконана телескопічною з труби прямокутного перерізу, на якій встановлено гідроциліндр подвійної дії з приводом від силової гідравлічної системи мостового засобу
Keywords: мостовий засіб з регульованою технологічною колією; колісні візки з пневматичними шинами; електромеханічні силові механізми