Значення особистих селянських господарств у виробництві сільськогосподарської продукції - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana; Лисенко, Юлія Анатоліївна; Лысенко, Юлия Анатольевна; Lysenko, Yuliia (My University, 2009)
Особисті селянські господарства є основними виробниками продукції сільського господарства в усіх регіонах країни. Економічне піднесення на початку поточного століття спричинило скорочення в більшості із них обсягів виробництва деяких видів продукції. Знизилося значення особистих селянських господарств у доходах сільського населення та споживанні продуктів харчування. Проте вони залишаються основними виробниками товарної продукції, забезпечуючи особисту продовольчу безпеку та безпеку країні
Keywords: особисті селянські господарства; продукція сільського господарства