Удосконалення технологічного процесу подрібнення концентрованих кормів - Димченко, Д. В.; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (ТДАТУ, 2020)
Застосування запропонованої дробарки-змішувача дозволить удосконалити процес підготовки концентрованих кормів до згодовування. Зокрема це стосується суміщення операцій подрібнення зерна і змішування продуктів помелу. До незаперечних показників роботи дробарки-змішувача можна віднести її відносно невелику загальну потужність на привод, що дозволить заощаджувати на використанні електроенергії в господарстві.
Keywords: раціон годування тварин; приготування концентрованих кормів; молоткові подрібнювачі; універсальна дробарка КДУ-2 «Українка»; подрібнювальний апарат; безрешітна дробарка ДБ-5; дробарка; дробарка-змішувач