Очистка вентиляційного повітря кабін тракторів за допомогою ротаційних протипотокових пиловіддільників - Мохнатко, І. М.; Рогач, Ю. П. (ПГАСА, 2011)
UK; Метою цієї роботи являється дослідження процесу знепилення вентиляційного повітря в кабінах тракторів за допомогою ротаційних протипотокових очисників повітря.
Keywords: охорона праці; безпека праці; санітарні норми; гігієна праці; мікроклімат; вентиляція повітря; ротаційний пиловіддільник; трактор; робоче місце