Сучасний вплив інтернету на організацію електронного туризму - Рибальченко, Ніна Павлівна; Рыбальченко, Нина Павловна; Rybalchenko, Nina (ЧДТУ, 2021)
Розвиток електронного туризму (е-туризм) пов’язаний з тим, що сьогодні суспільство неможливо уявити без різноманітних портативних технічних засобів. Впровадження глобальної мережі Інтернет в усі сфери життєдіяльності людини почало розвивати електрону комерцію, яка міцно увійшла і в індустрію туризму. На сучасному етапі туристичні сайти мають великий об’єм у загальній кількості інтернет-сайтів
Keywords: е-туризм; портативні технічні засоби; електрона комерція; індустрія туризму; туристичні сайти