Електричне освітлення та опромінення : лаборат. практикум - Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan (ФОП Ландар С. М., 2021)
У лабораторному практикумі систематизовано і викладено теоретичний та методичний матеріал, який охоплює практичні питання дослідження світлотехнічних характеристик ламп розжарювання, газорозрядних ламп низького і високого тиску, світлодіодних точкових і лінійних ламп, світлодіодних фітоламп і світлодіодних прожекторів. Лабораторний практикум з дисципліни «Електричне освітлення та опромінення» призначений для здобувачів ступеню вищої освіти зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» вищих навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації.
Keywords: електричне освітлення; опромінення; лампи; світлодіодні лампи; лабораторний практикум