Пристрій для запікання м'ясної продукції під тиском. Опис до патенту на корисну модель № 157100. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Постол, Юлія Олександрівна; Фірсова, Олена Максимівна; Орел, Олександр Миколайович; Попрядухін, Вадим Сергійович (My University, 2024)
Пристрій для запікання м'ясної продукції під тиском, що містить корпус, кришку, штовхаючий пружний засіб. Кришку виконано теплоізольованою, до неї зсередини прикріплено штовхаючий пружний засіб, виконаний у вигляді сильфона, обладнаного заливним патрубком з запобіжним клапаном.
Keywords: пристрій для запікання м’ясної продукції; запікання під тиском; прес-форма для м’яса; теплоізольована кришка; сильфон; штовхаючий пружний засіб; заливний патрубок