Показники якості виконання технологічного процесу роздачі кормів кормороздавачами - Шацький, В. В.; Побігун, А. М.; Коломієць, С. М. (My University, 2012)
Наведені показники якості виконання технологічного процесу роздачі кормів кормороздавачами та методика їх визначення в практичних умовах.
Keywords: показник якості; методика; кормороздавач; щільність; вологість; рівномірність змішування; роздача кормів; дозуючий пристрій; технологічний процес