Отримання майстер–моделі з восківки методом лиття - Чернобильський, Д. Ю.; Гриценко, І. О. (My University, 2021)
Поліпшення виробничого циклу за рахунок відмови від вирізання вручну моделей, застосування 3D–принтера і лиття у форми–моноліти.
Keywords: 3D–принтер; сплав; восківка; високотемпературна обробка; ливарна форма