Перспективні технології в промисловому будівництві - Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Alekseenko, Vadym (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Стаття присвячена аналізу нових технологій в промисловому будівництві, розглянуті перспективні технології, які дозволяють значно скоротити строки та вартість зведення будівель.
Perspective technologies are in industrial building
Перспективные технологии в промышленном строительстве
Keywords: будівництво; технологія; споруда; ефективність; будівельні матеріали